Referencer

Det siger klienterne:

Karrierecoaching og work-life balance

Ann-Brit er som coach rigtig god til at skabe et troværdigt rum, hvor man har lyst til at åbne sig. Hun er god til at lytte, og jeg har følt mig i trygge hænder hver gang. De varmeste anbefalinger af hende som coach.

Kvinde, 33 år

Coaching, personlig udvikling

Jeg kontaktede Ann-Brit Hylkjær, fordi jeg havde et dårligt forhold til et nært familiemedlem. Forinden havde jeg selv forsøgt at løse det, men det blev ved med at køre i ring, og blev faktisk bare værre og værre.

Under coachingen fandt vi frem til, at jeg skulle sætte flere grænser, og med hendes hjælp endte jeg med at blive helt god til det. Det forbedrede forholdet til mit familiemedlem markant, og jeg har derfor nu fået en masse ekstra energi til andre ting, fordi jeg ikke konstant skal løse konflikter.

Som person er Ann-Brit nærværende og støttende, og jeg giver hende mine allerbedste anbefalinger.

Kvindelig sygeplejerske, 36 år

Coaching, arbejdsliv

Som leder stod jeg over for en stor beslutning. Jeg havde brug for afklaring og professionel sparring. Vi havde en god kemi, og med hendes hjælp fik jeg identificeret mine kerneværdier som leder. Efterfølgende udarbejdede vi i fællesskab en handleplan, som jeg med ro i maven kunne eksekvere.

Jeg blev mødt med åbenhed, nysgerrighed og anerkendelse. Hendes indsigt, professionalisme og evne til at skabe helikopterperspektiv og inspirere gør, at jeg uden tøven vil vende tilbage, hvis behovet opstår.

Kvindelig leder, 47 år

Coaching, personlig udvikling

Samtalerne har haft stor effekt på mit selvværd, mine negative tanker og min selvindsigt. 1000 tak for alt det, coachingen har betydet og for de redskaber, jeg har fået med mig.

Michael, familiefar og mellemleder

Coaching, personlig udvikling

Det var en uforglemmelig oplevelse. Man føler sig tryg og bliver hjulpet godt på vej igennem forløbet. Ann-Brit er dygtig til at lede ind til sagens kerne. Hjælpe-teksten, som jeg fik med hjem har hjulpet mig rigtig mange gange og giver god mening. Ann-Brit er dygtig, behagelig og ønsker en det bedste.

Kvinde, 40 år