Coach
Ann-Brit Hylkjær

Mit navn er Ann-Brit Hylkjær, og jeg er indehaver af hylkjaer.dk. Jeg er født i 1980, og uddannet coach og business coach hos NLP Aalborg.

Privat bor jeg i Feldborg, i nærheden af Aulum, Holstebro, Herning, Skive, Viborg, og Ikast med min mand og vores 2 børn.

Jeg har klinik i Sundhedshuset i Aulum, og afholder her 1:1 coaching og workshops.

Jeg kommer med en baggrund fra medicinal – og fødevareindustrien, hvor jeg i +15 år har arbejdet med kvalitet og fødevaresikkerhed, herunder bl.a. forbedringsprojekter og træning/uddannelse af medarbejdere. Derudover er jeg efteruddannet indenfor organisation og ledelse.

Med min baggrund har jeg stor erfaring i at se muligheder og arbejde struktureret med forandringer, både på det personlige plan og i arbejdsmæssig regi. Jeg har samtidig en rigtig god forståelse for, hvordan mennesker lærer, reagerer og motiveres forskelligt.

Som coach brænder jeg for at udvikle dig, der gerne vil udvikles. At hjælpe dig med at trives og lykkes. At hjælpe dig med at formulere dine mål, og se dig nå dem. At hjælpe dig med at realisere dit potentiale, dine drømme og slippe de ting, der ikke gavner dig.

Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi kan ændre retning, skabe glæde, passe på os selv og leve et rigere liv. Ofte kræver det kun små skridt at skabe forandring, lethed og motivation.

Dit resultat af coachingen bliver:

  • Nye erkendelser
  • Forandring
  • Handling
  • Opnåelse af mål