no

Tester du dit nej?

“Jeg kender allerede svaret”

“Det kan ikke lade sig gøre”

”Han siger sikkert nej, så jeg lader helt være med at spørge.”

Tager du dig selv i at tænke sådan? Og lader du dig bremse af tankerne, sikker på at du på forhånd ved, hvad svaret er?

Eller:

Hun svarer dig: ”Nej, det kan desværre ikke lade sig gøre”

Lader du dig bremse her?

Eller spørger du på en anden måde, hvorfor du får et nej, eller hvad der skal til for, at det kan lykkes?

Test dit nej

Min erfaring er, at du med fordel kan teste ”nej”. Både dit eget, og det andre giver dig. Det kræver, at du tør blotte dig og stå i den umiddelbare afvisning, venligt insisterende på, at der må være en anden vej. At du står ved dig selv.

Muligheder

Jeg oplever, at mange ting KAN lade sig gøre, når jeg spørger rundt om et ”nej”, venligt og nysgerrigt. Det er tit frygten for afvisning eller ønsket om at være høflig, der spiller os et puds og holder os tilbage.

Men måske får du ikke nej denne gang.

Måske vil den anden gerne give dig et “ja”.

Måske åbner der sig nye muligheder………

Har du lyst til at læse mere, kan du finde mine andre blogindlæg her: Blog

Og se, hvad jeg tilbyder indenfor coaching: Coaching

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *