Tilbage efter ferien – tid til forandring

Gav ferien dig ikke det, du havde håbet på?

Op til ferien var der håb: ”Alt bliver godt, når bare jeg får ferie.”

Nu står du her efter ferien, og intet har ændret sig. Du er stadig træt af jobbet, chefen eller manden, vil gerne træne mere, blive en bedre veninde eller prioritere dig selv højere (fortsæt selv listen).

Og dog, måske er der alligevel en enkelt ting, der har ændret sig: Dit positive udsyn er forsvundet som dug for solen. Der er lang tid til næste ferie, og du trænger til forandringer. Nu. På jobbet eller privat.

Basalt set er sommerferien bare 3 uger om året, hvor du ikke skal arbejde. Men vi har en tendens til at have så høje forventninger til, hvad den kan løse for os.

Din hverdag har ikke ændret sig, og det du glædede dig til at holde fri fra, prioritere eller få styr på, er stadig det samme.

Når du holder fri, er der tid og ro til at mærke efter, og så kommer lysten til forandringer tit snigende. Pauserne giver tid til refleksion, og det er vigtigt at lytte.

Så hvad er det, du i virkeligheden har brug for? Hvad vil du gerne ændre?

Som coach kan jeg hjælpe dig med at skabe klarhed og forandringer. Sammen kan vi sikre, at du denne gang kommer i mål med det, du trænger til at ændre. Så du får prioriteret dig selv, og fokuseret på det, der er vigtigt. Til glæde for dig selv og dem omkring dig.

Så tøv ikke med at kontakte mig: Kontakt

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *